Meer info

ShoutOut

We leven in onzekere tijden nu het Corona-virus om ons heen grijpt. Gelukkig zien we ook vele goede initiatieven en diensten die van betekenis zijn. Shout-Out.eu biedt een platform voor iedereen die zo’n initiatief wil delen, zijn of haar dienst ter beschikking wil stellen óf op zoek is naar een bepaalde dienst. Met elkaar zorgen we voor verbinding door vraag en aanbod samen te brengen en inspirerende initiatieven te delen.

Hoe werkt Shout-Out

  1. Registreer of log in.
  2. Plaats je initiatief of dienst.
  3. Andere kunnen nu op jouw initiatief of dienst reageren. Krijg jij reactie? Leg direct contact en ga aan de slag.

    Tips:
    ✓Deel je initiatief of dienst ook zoveel mogelijk via social media (#shout-out)
    ✓Kijk eens bij ‘Vraag’ en vind direct je match!

Veel gestelde vragen

Shout-Out is voor iedereen die Nederland actief, vitaal en verbonden wil houden. Voor iedereen die van dienst wil en kan zijn, zowel vrijwillig als zakelijk. Voor iedereen in Nederland die hulp of ondersteuning nodig heeft.

U kunt via Shout-Out een maatschappelijk initiatief plaatsen om bijv. een zorginstelling, ziekenhuis of oudere, kwetsbare mensen te helpen. Maar u kunt ook zakelijke diensten aanbieden om anderen (op afstand) te ondersteunen. Bovendien kunt u via dit platform alle goede initiatieven delen om anderen weer te inspireren.

U kunt hier zowel vrijwillige – als zakelijke diensten aanbieden. Alles waarmee we elkaar actief, vitaal en verbonden houden.

Als vrijwilliger kunt u al gauw helpen door bijv. boodschappen te doen of een maaltijd te bezorgen. Maar u kunt ook denken aan het maken van een videoboodschap of tekeningen van uw kinderen voor de mensen in het zorgcentrum. 

Als dienstverlener kunt u wellicht (op afstand) nu toch een prachtig muziekoptreden verzorgen, een grafisch ontwerp uitwerken of een boek of plan schrijven? Alle initiatieven en diensten die Nederland actief, vitaal en verbonden houdt, kunt u delen via Shout-Out.

U kunt hier alle vragen om hulp of ondersteuning stellen die zowel persoonlijk als zakelijk voor u van belang kunnen zijn. U kunt denken aan de bezorging van boodschappen, de bereiding van maaltijden, tuinonderhoud of ramen wassen. Maar u kunt ook denken aan een contactloos concert van een muzikant (buiten voor de ramen), kaartjes voor zorgpersoneel en bewoners of bijvoorbeeld een persoonsgerichte beweegactiviteit, een theatrale voorstelling of een cursus op afstand.