“Iemand kan niet iedereen helpen, maar iedereen kan wel iemand helpen!”

Ik heb jullie hulp nodig! Zodat degene die zich alleen voelen geholpen worden daarom heb ik een groep op gezet! Liefdevollepost♡
Ik zou het heel erg waarderen als jullie een kijkje willen nemen en hopelijk mee willen inzetten. Want Nogmaals ik kan dit natuurlijk niet alleen. Dus lieve mensen ik roep iedereen op om hierbij te helpen!
“Kleine moeite, grote impact.”♡♡
Ik wil even benadrukken dat mijn opgezette groep niet voor tijdelijk is, ook als we corona te boven zijn blijf ik mijn werk voort zetten! Hopelijk mag ik (mede door jullie) nu, maar ook in de toekomst nog heelveel mooie mensen heel blij maken met LiefdevollePost♡

Liefs,
Sanderina

(In de toekomst zal er ook nog Instagram bijkomen)

#Post #Ouderen #Gehandicaptenzorg #Kaartjes #Kleurplaten #Tekeningen #Brieven #Opvrolijken #Opfleuren #SamenSterk #HulpVoorElkaar #YouNeverWalkAlone

Ga naar de site

https://www.facebook.com/groups/197774718327485/